Treporter

Utførelser til en hver situasjon

Grandal Trevare sine garasjeporter i treverk er av enkel oppbygging og med mange tilpasningsløsninger i form av labanker, fiskeben, innfelte speil og mye mer.
Leveres som standard med tykk 11-lags bjørk kryssfinér og gjennomgående profilskinner i aluminium gjør porten ekstra stabil og stillegående.

Her er det muligheter for å designe og gjør det til ditt eget i form av hvilken type panel du ønsker, forskjellig typer utsmykning, glass og om den skal være ubehandlet eller komme malt/lakkert i én eller flere valgfri RAL eller NCS farger.

Produksjon

Produsent med sterke Norske aner og fabrikk i Norge siden 1975

Mottak

Med jevne leveringer fra fabrikken i Norge trenger vi ikke å vente på hverken båt eller fly før levering og montering

Montering

Med erfarne montører tilbyr vi garasjeporter ferdig montert

Vedlikehold

Et godt vedlikehold er alfa omega for lang levetid, derfor har vi fastpris på service i gamle Oslo & Akershus

Treporter

GrandStar

GrandStar-porten fra Grandal fremhever seg med sin enkle oppbygging og
geniale klemsikre hengsleløsning. Portelementer laget av 15 mm. tykk 11-lags bjørk kryssfinér, som sammen med gjennomgående profilskinner i aluminium gjør porten ekstra stabil og stillegående.

Kryssfinéren som blir brukt til porten har på fremsiden et belegg (spesielt beregnet for maling) som hindrer nåle-sprekk i overflaten og derfor minsker nødvendigheten av stadig vedlikehold. Innsiden er belagt med grå fenol – og trenger ingen viderebehandling. Styrkemessig, med den tykke kryssfinéren er dette porten vi best kan anbefale om porten blir utsatt for påkjenning som f.eks. ballspark og lek.

Treporter

Leddheisporter i tre

Porter med ramme i heltre i valgfrie treslag som gra, furu, mahogny, Teak og  Red cedar.

Grandal leddheisporter i tre er lette å åpne/lukke. Systemet med porten oppdelt i flere ledd forbundet med hengsler og 2 stk. kulelagerhjul på hvert ledd, gjør porten meget lett å betjene, selv etter mange års bruk. Grandalporten betyr sikkerhet fordi den leveres med skinner og beslag riktig tilpasset portens størrelse og vekt. Alle Grandals porter og dører i gran og furu er vakuum og trykkimpregnert. En god førstegangsbehandling vil gjøre vedlikeholdsarbeidet mye enklere.