Personopplysninger

Våre kunder er opptatt av at Norsk Portsenter håndterer personopplysninger på en trygg og ordentlig måte. Under får du en nærmere beskrivelse av hvordan vi håndterer disse opplysningene.

Når du sender inn forespørsel gjennom våre kontaktskjemaer, oppbevarer vi blant annet navn, adresse og e-postadresse. Dette er informasjon vi trenger for å kontakte deg om i forbindelse med spørsmål og svar. Vi er dessuten pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering, slik at denne historikken ikke kan slettes.

Vi samler også inn og oppbevarer loggdata som hvilke kategorier og produkter man kikker eller søker på, for å kunne lære hva våre kunder er opptatt av, samt forbedre produktutvalg og tilbud. Denne informasjonen benyttes også for å kunne gjøre det mulig å vise deg relaterte produkter eller sende deg relaterte tilbud (med mindre du eksplisitt ber om å ikke motta dette). Informasjonen benyttes også for å produsere trafikkstatistikker for bl.a. kapasitetsplanlegging.

Vi i Norsk Portsenter AS selger ikke personopplysninger til noen tredjepart.