Service av garasjeporter

vedlikehold
Våre montører har servicebiler med deler og utstyr for å hjelpe til med vedlikehold og reparasjoner på din garasjeport

Trenger egentlig garasjeporten min service? 

Ja, vi anbefaler alle med en garasjeport å smøre alle bevegelige deler og ta en kontroll av porten minimum én gang i året for å forhindre stans og større feil på porten. 

Noen tegn på at du bør ta service på garasjeporten er: 

  • Porten bråker unormalt mye
  • Garasjeporten stopper på vei opp eller ned 
  • Porten er tung å løfte for hånd
  • Det er over et år siden sist porten ble smurt og justert
  • Vaiere begynner å flise seg
  • Porten går ofte ikke helt opp eller ned

Hva gjør vi ved en service? 

Når vi reiser på service tar vi en gjennomgang av garasjeporten og portåpneren slik at de får en ordentlig sevice. Vi kontrollerer. smører, justerer og etterstrammer alle deler på port og beslag. Vi inkluderer også mindre reparasjoner som for eksempel bytte av trinsehjul og lignende. Det vil kun være prisen på selve delen som kommer i tillegg. Dette gjør at porten er balansert, smurt og kontrollert og forhindrer unødvendige driftsstans videre.

Trengs en større reparasjon?

Vi utfører også større reparasjoner som bytte av vaiere, strekkfjærer, torsjonsfjærer, vippeportbeslag og andre deler på garasjeporten. Ta kontakt med oss for et tilbud på en reparasjon. 

Bor du i (gamle) Oslo & Akershus? 

Da tilbyr vi service på ledd- og vippeporter til fastpris på kun kr. 2.000,- inkl mva og oppmøte (evt. deler kommer i tillegg) 

Ønsker du å bytte deler og ta en service selv?

Da kan du se vår nettbutikk www.frittlevert.no hvor vi sender deler fritt levert i hele Norge. Her kan du finne alt fra strekkfjærer, vaiere og trinser til LiftMaster motorer og tilbehør. 

Bestill service her: